Terug

Volg Vandaag Inside

Studio Voetbal-kijkers verbaasd door opmerkelijke vergelijking Pierre van Hooijdonk

Studio Voetbal-kijkers verbaasd door opmerkelijke vergelijking Pierre van Hooijdonk

21 mrt 2022, 11:21

Kijkers van Studio Voetbal hebben met verbazing gekeken naar de analyse van Pierre van Hooijdonk op het spel van Antony tijdens de Klassieker. De analist - die zich vreselijk heeft gestoord aan de maniertjes van Antony - liet zich zondag uiterst kritisch uit over de Braziliaanse aanvaller, en vergeleek hem plots met zangeres Annie Lennox.  

De vergelijking van Van Hooijdonk, gebaseerd op het uiterlijk van Antony en de Sweet Dreams-zangeres, zorgde aan tafel en op Twitter voor gefronste wenkbrauwen. ‘Wat heeft dit hiermee te maken, alleen het uiterlijk’, merkte collega-analist Rafael van der Vaart op. ‘Waar slaat dit op? Dit heeft toch niets met voetbal te maken. Al verft hij zijn haar paars’, voegt een kritische Twitteraar daar aan toe. 

Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.