Terug

Volg Vandaag Inside

Strootman wil weer hoofdrol in Oranje

Strootman wil weer hoofdrol in Oranje

10 okt 2018, 14:17

ZEIST (ANP) - Kevin Strootman legt zich niet neer bij een bijrol in het Nederlands elftal. ,,Ik moet gewoon zorgen dat de bondscoach niet om mij heen kan ", zegt de 28-jarige middenvelder die afgelopen zomer de overstap van AS Roma naar Olympique Marseille maakte.

,,Ik snap ook wel dat ik de laatste jaren minder heb gespeeld in het Nederlands elftal", vertelt Strootman in de aanloop naar de komende interlands tegen Duitsland en België. In Oranje wist hij nog zelden zijn niveau van voor zijn zware knieblessure te benaderen. ,,Maar ik speelde wel goed voor mijn club. Dan ga je dingen analyseren en vraag je je af hoe dat komt. Ik weet het antwoord niet precies maar weet wel dat het beter moet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.