Terug

Volg Vandaag Inside

Strootman op weg naar Marseille

Strootman op weg naar Marseille

26 aug 2018, 17:37

ROME (ANP) - Kevin Strootman is dicht bij een overgang naar Olympique Marseille. De Franse topclub praat met AS Roma over de komst van de Nederlandse international naar de Franse havenstad. Marseille is ook in gesprek met de zaakwaarnemer van Strootman. Trainer Eusebio Di Francesco bevestigde dit op een persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd maandag tegen Atalanta.

Strootman, die nog een contract tot medio 2022 heeft in Italië, zou ongeveer 30 miljoen euro (vastgelegde afkoopsom) moeten kosten. Marseille zou al een eerste bod van 23 miljoen euro hebben neergelegd maar dat heeft AS Roma afgewezen.

De 28-jarige middenvelder zit als het aan Di Francesco ligt gewoon bij de wedstrijdselectie van de Romeinen. ,,Ik zal met hem praten over zijn wedstrijdfocus, maar wat mij betreft zit hij er gewoon bij."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.