Terug

Volg Vandaag Inside

Strootman met Marseille in problemen

Strootman met Marseille in problemen

26 okt 2018, 00:57

MARSEILLE (ANP) - Olympique Marseille staat er niet goed voor in de Europa League. De verliezend finalist van afgelopen seizoen verloor donderdag voor eigen publiek van Lazio: 1-3. Marseille, met Oranje-international Kevin Strootman in de basis, heeft na drie speelronden pas één punt.

Wallace zette Lazio al na tien minuten spelen op voorsprong. Felipe Caicedo verdubbelde de marge in de 59e minuut. Marseille, de huidige nummer vier in de Franse competitie, scoorde in de slotfase uit een mooie vrije trap van Dimitri Payet tegen. Lazio sloeg kort daarna via invaller Adam Marusic weer terug. Stootman kreeg kort voor rust geel.

Eintracht Frankfurt was in het andere duel in de poule te goed voor Apollon: 2-0. Filip Kostic (oud-FC Groningen) en Sébastien Haller (oud-FC Utrecht) scoorden. Frankfurt is met negen punten uit drie duels koploper in groep H. Lazio staat er met zes punten ook prima voor. Marseille en Apollon, die allebei één punt hebben, moeten vrezen voor uitschakeling.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.