Terug

Volg Vandaag Inside

'Strijd om Schuurs barst los, verdediger moet 30 miljoen opleveren'

'Strijd om Schuurs barst los, verdediger moet 30 miljoen opleveren'

7 juli 2023, 12:12

Perr Schuurs kan zijn indrukwekkende debuutseizoen bij Torino bekronen met een mooie transfer. Volgens de Italiaanse krant Tuttosport zouden Napoli, Bayern München en West Ham United geïnteresseerd zijn naar de diensten van de oud-Ajacied.

Napoli lijkt op dit moment op kop te liggen in de race om de handtekening van Schuurs. De landskampioen van Italië raakt sterkhouder Kim Min-jae hoogstwaarschijnlijk kwijt aan Bayern München en ziet in Schuurs de ideale opvolger van de Zuid-Koreaan. De jonge Nederlander heeft in Turijn nog een contract tot medio 2026.

Torino zou minimaal 30 miljoen euro verlangen voor de lange verdediger, maar bij een eventuele biedingoorlog kan dat bedrag aanzienlijk oplopen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.