Terug

Volg Vandaag Inside

Stressmeting bij FC Utrecht-fans

Stressmeting bij FC Utrecht-fans

30 okt 2019, 17:12

Een aantal fans van FC Utrecht bekijkt zondag het duel van hun club met een polsbandje met meetapparatuur om. Die meet het stress- en spanningsniveau van een twintigtal supporters waarbij de resultaten realtime op grote schermen in stadion Galgenwaard te zien zullen zijn.

Het is een initiatief van hoofdsponsor Zorg van de Zaak, die eerder al eens voorzitter Frans van Seumeren tijdens een wedstrijd van FC Utrecht aan een stresstest onderwierp.

Zorg van de Zaak en FC Utrecht willen op deze manier voorafgaand aan de landelijke week van de werkstress aandacht vragen voor het bespreekbaar maken van stress op de werkvloer. "Werkstress is een belangrijke oorzaak van verzuim en uitval. Te veel stress kan leiden tot een burn-out", aldus een bericht van de sponsor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.