Terug

Volg Vandaag Inside

Streppel wacht op salaris op Cyprus

Streppel wacht op salaris op Cyprus

24 feb 2019, 09:28

LARNACA (ANP) - Trainer Jurgen Streppel en zijn spelers van Anorthosis Famagusta hebben al drie maanden geen salaris gekregen. De 49-jarige Gelderlander onthulde zaterdag na de zwaarbevochten zege op Ermis Aradippou (2-3) dat hij met zijn manschappen al geruime tijd op geld wacht. ,,Het is heel moeilijk om dan elke dag professioneel te blijven'', zei Streppel op de persconferentie, waar hij omringd door zijn spelers een verklaring voorlas. ,,Maar we blijven vechten voor deze prachtige club.''

Streppel ging in oktober aan de slag bij de Cypriotische club. ,,Onder mijn leiding pakken we gemiddeld 2 punten per wedstrijd, daarmee zou je normaal om de titel strijden.'' Anorthosis Famagusta staat op de vierde plaats en zou in principe nu mogen meedoen aan de play-offs met de bovenste zes teams om het kampioenschap. De club van Streppel krijgt echter 9 punten aftrek omdat de medische papieren van een aangetrokken speler niet in orde zijn. Anorthosis Famagusta is daardoor veroordeeld tot de play-offs tegen degradatie.

,,We hebben niet eens een dokter en onze assistent-trainer gaat ook weg'', zei Streppel. ,,Als je niet betaald krijgt, is het heel moeilijk om iedere week weer te gaan trainen en vechten voor de punten. Maar we doen het wel. Hopelijk zijn er binnen of buiten de club mensen die kunnen helpen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.