Terug

Volg Vandaag Inside

Streep door komst Ronaldo: 'Past niet in onze filosofie'

Streep door komst Ronaldo: 'Past niet in onze filosofie'

6 juli 2022, 20:10

Waar Cristiano Ronaldo zijn carrière ook voortzet, het is niet bij Bayern München. Dat zei voorzitter Oliver Kahn van de Duitse recordkampioen woensdag. 'Hoezeer ik Cristiano Ronaldo ook waardeer als een van de grootste voetballers, een transfer zou niet passen in onze filosofie', liet Kahn weten aan magazine Kicker.

De 37-jarige Portugese aanvaller zou weg willen bij Manchester United omdat de club komend seizoen niet in de Champions League speelt. Hoewel de nieuwe trainer Erik ten Hag graag wil dat de vedette blijft, zou de zaakwaarnemer van Ronaldo al hard aan het werk zijn een andere club te vinden.

Ronaldo verontschuldigde zich voor zijn afwezigheid op de eerste trainingen van United. Hij gaf 'familieredenen' op. De Portugese topschutter werd met Bayern in verband gebracht als vervanger van spits Robert Lewandowski, die mogelijk de club uit München nog deze zomer verlaat. Kahn gaf aan dat Bayern in principe geen oudere spelers aantrekt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.