Terug

Volg Vandaag Inside

Stevens zwaait af bij Schalke 04 met succesje in bekertoernooi

Stevens zwaait af bij Schalke 04 met succesje in bekertoernooi

22 dec 2020, 21:37

Schalke 04 heeft onder leiding van interim-coach Huub Stevens een succesje behaald in het Duitse bekertoernooi. De hekkensluiter van de Bundesliga won in de tweede ronde met 3-1 bij SSV Ulm, dat in de Regionalliga uitkomt, het vierde niveau in Duitsland. Voor de bezoekers kwamen Benito Raman (twee) en Suat Serdar tot scoren.

Stevens (67) werd afgelopen vrijdag aangesteld bij Schalke, de club waar hij in 1999 werd uitgeroepen tot trainer van de eeuw. Hij begon aan zijn vierde periode als coach van de Duitse volksclub met een thuisnederlaag zaterdag tegen Arminia Bielefeld (0-1).

Na de gewonnen bekerwedstrijd doet Stevens normaal gesproken weer een stapje terug bij Schalke. De clubleiding wil in principe het nieuwe jaar ingaan met een nieuwe hoofdtrainer.

"Na vanavond ben ik geen trainer meer", benadrukte de gepensioneerde Stevens, die speciaal voor Schalke zijn trainingspak weer even had aangetrokken. "Ik heb genoten van deze vijf dagen. Het is belangrijk dat we eindelijk weer eens hebben gewonnen en daardoor ook een ronde verder zijn in het bekertoernooi. Nu maar hopen dat enkele geblesseerde spelers bij ons snel weer fit zijn."

Schalke hervat de competitie op 2 januari tegen Hertha BSC. De club uit Gelsenkirchen won op 17 januari voor de laatste keer in de Bundesliga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.