Terug

Volg Vandaag Inside

Stevens reageert op aanstelling Schalke: 'Ik doe het voor twee wedstrijden’

Stevens reageert op aanstelling Schalke: 'Ik doe het voor twee wedstrijden’

18 dec 2020, 13:48

Vrijdag kwam naar buiten dat Huub Stevens voor de vierde keer trainer wordt van Schalke 04. In een reactie aan Veronica Inside laat Stevens weten dat zijn aanstelling maar voor twee wedstrijden is.

'Het is maar voor een week', vertelt de vriend van de show. Morgen staat Schalke tegenover Arminia in de Bundesliga en aankomende dinsdag tegenover SSV Ulm 1846 Fußball in de DFB-Pokal. Daarna komt er in principe een nieuwe trainer, zo laat de 67-jarige trainer weten aan Veronica Inside.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.