Terug

Volg Vandaag Inside

Stevens maakt seizoen af bij Schalke 04

Stevens maakt seizoen af bij Schalke 04

15 mrt 2019, 14:11

GELSENKIRCHEN (ANP) - Huub Stevens zit de rest van het seizoen op de bank bij Schalke 04. De Duitse club maakte donderdag al bekend dat de 65-jarige Limburger zaterdag tegen RB Leipzig de leiding zou hebben over het elftal, als vervanger van de ontslagen Domenico Tedesco. Een dag later werd duidelijk dat Stevens het seizoen ook afmaakt, met Mike Büskens als zijn assistent en Gerald Asamoah als teammanager.

Schalke staat in de Bundesliga op de veertiende plek, nog maar net boven de degradatiezone. De voorsprong op nummer zestien VfB Stuttgart bedraagt vier punten.

Stevens begint aan zijn derde periode als trainer van de club uit Gelsenkirchen. In zijn eerste periode, tussen 1996 en 2002, leidde hij Schalke naar de winst van de UEFA Cup in 1997 en naar twee Duitse bekers. Büskens en Asamoah zaten toen in zijn ploeg. De fans van Schalke kozen Stevens tot trainer van de eeuw. Sinds vorig jaar zit hij in de raad van toezicht bij de 'Königsblauen'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.