Terug

Volg Vandaag Inside

Steven Bergwijn ziet geen reden om Ajax snel te verlaten: 'Ik ben gelukkig hier'

Steven Bergwijn ziet geen reden om Ajax snel te verlaten: 'Ik ben gelukkig hier'

14 jan 2024, 19:15

Steven Bergwijn is niet van plan om Ajax snel te verlaten. "Ik ben gelukkig hier bij Ajax. Mijn familie, mijn kinderen zijn dat ook nu. Ik heb geen reden om weg te gaan", zei hij na een zwaarbevochten uitzege op Go Ahead Eagles (2-3).

Bergwijn werd de afgelopen week in Engeland in verband gebracht met een vertrek naar West Ham United, de club waarvoor Edson Álvarez en Mohammed Kudus nu spelen en John Heitinga assistent-trainer is. Ook zou hij een lucratief contract in Saudi-Arabië kunnen tekenen. Maar de 26-jarige linksbuiten ziet geen aanleiding voor een snel vertrek bij Ajax.

Ajax won voor het eerst in vijf duels weer eens van Go Ahead Eagles. Maar de wedstrijd had zo maar anders kunnen aflopen. Doelman Diant Ramaj van Ajax moest maar liefst tien reddingen verrichten.

"Het was een moeilijke wedstrijd, dat is de laatste jaren ook wel vaker gebleken hier", zei Bergwijn. "Het is extra lekker als je hier dan wint. Ik had het er net met de jongens nog over, dat het weer eens wat anders is dan het mooie voetbal dat we altijd willen laten zien."

Bergwijn vindt wel dat Ajax verdiend heeft gewonnen. "Ja, dat wel eerlijk gezegd", antwoordde de aanvoerder. "Wij kregen ook best veel kansen. Als we het op het einde een paar keer beter uitspelen, dan winnen we hier met ruime cijfers. Ik denk dat we bij vlagen goed voetbal hebben laten zien en controle hebben gehad. Maar we geven wel nog steeds te veel kansen weg. Dat moet uit ons spel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.