Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn direct in de basis bij Tottenham tegen Manchester City

Bergwijn direct in de basis bij Tottenham tegen Manchester City

2 feb 2020, 17:55

Steven Bergwijn mag het zondag in de thuiswedstrijd van Tottenham Hotspur tegen titelhouder Manchester City vanaf de aftrap meteen laten zien. De voormalige aanvaller van PSV heeft van trainer José Mourinho een basisplaats gekregen voor het duel tussen de huidige nummers 8 (Spurs) en 2 van de Premier League.

Bergwijn (22) ondertekende afgelopen woensdag in Londen een contract tot de zomer van 2025 bij de Engelse topclub. Mourinho gaf vrijdag in zijn voorbeschouwing op het duel met ManCity al aan dat hij zeker een beroep zou gaan doen op zijn Nederlandse aanwinst. De Portugese trainer vertelde er toen echter nog niet bij dat hij Bergwijn direct in zijn basisteam zou opnemen.

Volgens Mourinho heeft Bergwijn in de eerste seizoenshelft bij PSV voldoende wedstrijdritme opgedaan. "Het is voor hem meer een kwestie van leren hoe hij in onze ploeg moet gaan spelen. Stevie is het type voetballer dat op dit moment goed voor ons is, maar hij is ook goed voor de toekomst van de club."

René snapt niks van werkweigering Bergwijn: 'Je laat je club in de steek!'

René over werkweigering Bergwijn: 'Je laat je club in de steek!'
4:57
René over werkweigering Bergwijn: 'Je laat je club in de steek!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.