Terug

Volg Vandaag Inside

'Steven Bergwijn kan transfer maken naar Premier League'

24 nov 2023, 18:25

West Ham United heeft zich gemeld voor Steven Bergwijn. Dat meldt Ajax-watcher Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De Premier League-club heeft zijn interesse kenbaar gemaakt bij enkele afgevaardigden van het makelaarskantoor waar Bergwijn onder contract staat.

"Bergwijn gaat niet naar Al-Ettifaq, maar er is wel nieuws over hem: West Ham United heeft zich gemeld bij het management van Bergwijn, maar nog niet bij Ajax. Bergwijn kan dus waarschijnlijk terugkeren naar de Premier League", aldus Verweij.

De 26-jarige Bergwijn kan dus terugkeren naar de Premier League, waar eerder in speelde voor Tottenham Hotspur. "West Ham is een mooie club waar inmiddels ook Mohammed Kudus en Edson Álvarez onder contract staan", vervolgt Verweij. "Bovendien zit John Heitinga daar natuurlijk als assistent, al heeft dat er niks mee te maken. Het is wel opvallend."

Eerder in Vandaag Inside meldde Valentijn Driessen al dat Ajax Bergwijn in de winterstop wil verkopen. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.