Terug

Volg Vandaag Inside

Steven Berghuis zorgt met VAR-gebaar voor ergernis: 'Matennaaier!'

7 dec 2023, 08:57

Steven Berghuis krijgt op X de nodige kritiek over zich heen, vanwege een gebaar dat de aanvaller van Ajax woensdagavond maakte tijdens het restant van het eerder gestaakte uitduel met RKC. Berghuis vroeg namelijk om een VAR-check, nadat Yasin Oukili een stevige overtreding maakte op zijn ploeggenoot Kristian Hlynsson.

Bij veel mensen schiet de actie van Berghuis in het verkeerde keelgat, omdat de aanvaller zelf bekend staat om het maken van harde tackles. Een greep uit de reacties op X:

Afgelopen maandag in Veronica Offside werd er nog gereageerd op de recente rode kaart van Berghuis tegen Olympique Marseille. Wesley Sneijder en Wim Kieft namen het op voor de aanvaller van Ajax. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.