Terug

Volg Vandaag Inside

'Steven Berghuis wil vertrekken bij Feyenoord'

'Steven Berghuis wil vertrekken bij Feyenoord'

30 apr 2021, 16:52

Steven Berghuis wil deze zomer vertrekken bij Feyenoord. Dat meldt Valentijn Driessen in een video van De Telegraaf.

Berghuis heeft nog een contract tot medio 2022 bij de Rotterdammers. De aanvaller was dit seizoen alweer goed voor zeventien doelpunten en elf assists in 29 competitiewedstrijden. Afgelopen zondag pakte de aanvoerder nog een rode kaart tegen Vitesse, waardoor hij twee duels is geschorst.

'Ik denk dat Steven Berghuis zal vertrekken. Alhoewel het verstandig zou zijn om te blijven, want volgend jaar heb je het WK, bij Feyenoord speelt hij 100% en gaat hij naar Ajax of PSV, want dat kan ook vanwege een clausule in zijn contract van vier miljoen euro. Daar zal hij nog wel aan spelen toe komen. Maar in het buitenland moet je het altijd afwachten. Wat ik heb gehoord is dat hij graag naar buiten wil na dit seizoen', aldus Driessen.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.