Terug

Volg Vandaag Inside

Steven Berghuis mist De Klassieker tegen Ajax

Steven Berghuis mist De Klassieker tegen Ajax

26 apr 2021, 15:25

Feyenoord moet het in de komende twee competitiewedstrijden, tegen ADO Den Haag en Ajax, doen zonder aanvoerder Steven Berghuis. De clubtopscorer (zeventien doelpunten) accepteerde het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal: een schorsing van drie duels, waarvan één voorwaardelijk.

Berghuis werd zondag met rood van het veld gestuurd in de thuiswedstrijd tegen Vitesse (0-0). De nummer 10 maakte een kwartier voor tijd na balverlies een overtreding van achteren op zijn tegenstander Maximilian Wittek. De Duitse linksback van Vitesse raakte daarbij geblesseerd en kon niet verder spelen.

Feyenoord speelt zondag in Den Haag tegen ADO en ontvangt een week later Ajax in De Kuip.

Trainer Dick Advocaat zei op de persconferentie het volgende over de rode kaart van Berghuis:

 

Advocaat over rode kaart Berghuis: 'Hij zal moeten leren dat ...
1:56
Advocaat over rode kaart Berghuis: 'Hij zal moeten leren dat ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.