Terug

Volg Vandaag Inside

Steven Berghuis baalt van reputatie: 'Dat is de beeldvorming en daar kom je niet meer vanaf'

Steven Berghuis baalt van reputatie: 'Dat is de beeldvorming en daar kom je niet meer vanaf'

3 dec 2023, 23:08

Steven Berghuis heeft na de gewonnen uitwedstrijd tegen N.E.C. (1-2) gereageerd op de rode kaart die hij kreeg in de verloren Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille (4-3).

"Je kunt hem al invullen," zegt Berghuis. "Dan zijn er mensen die mij niet kennen en nooit met mij spreken, die zeggen: 'Dit is typisch Berghuis en het is frustratie.' Dat is de beeldvorming en daar kom je niet meer vanaf. Daar moet ik mee leven, en er zijn altijd mensen met een dubbele agenda. Ik heb dat niet; ik ben een liefhebber en daarom kan ik ook heel gemakkelijk met mezelf leven."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.