Terug

Volg Vandaag Inside

Steunpilaar Pareja weg bij Sevilla

Steunpilaar Pareja weg bij Sevilla

25 aug 2018, 15:54

SEVILLA (ANP) - Sevilla heeft afscheid genomen van verdediger Nicolás Pareja. De 34-jarige Argentijn speelde sinds 2013 voor de Spaanse club waarmee hij drie keer op rij de Europa League won (2014, 2015 en 2016). Door een zware knieblessure had hij amper een aandeel in die laatste titel.

Pareja speelde eerder voor Anderlecht, Espanyol en Spartak Moskou. Met het olympisch elftal van Argentinië pakte hij goud op de Spelen van 2008 in Peking. Twee jaar later debuteerde hij als senior in de nationale ploeg, maar daarin bleef het bij één interland.

Huilend kondigde Pareja op een persconferentie aan dat hij Sevilla verlaat. De reserveaanvoerder ging nog wel even op de foto met zijn teamgenoten en de drie gewonnen Europese bokalen. Onduidelijk is of de Argentijn doorgaat met voetballen. De Mexicaanse club Atlas wordt genoemd als zijn mogelijke nieuwe bestemming.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.