Terug

Volg Vandaag Inside

'Steunbetuiging Ajax-spelers met Onana-shirts toch wel een vreemde actie'

'Steunbetuiging Ajax-spelers met Onana-shirts toch wel een vreemde actie'

12 feb 2021, 00:20

Ajax-watcher Mike Verweij heeft voor de camera van De Telegraaf gereageerd op de actie van de spelers van Ajax om met Onana-shirts het veld op te komen voorafgaand aan het bekerduel met PSV.

Verweij vertelt over die steunbetuiging: 'Opvallend, een mooi gebaar naar Onana toe, maar dat zal ook wel voor gefronste wenkbrauwen hebben gezorgd. Hoe je het ook wendt of keert, Onana heeft een verkeerd middel gebruikt, is een dopingzondaar, en om dan met zulke shirtjes het veld op te lopen…'

De Ajax-watcher vervolgt: 'Andy Houtkamp van NOS Langs de Lijn zei heel terecht: 'Ik denk niet dat er ooit een atleet met een shirtje voor Ben Johnson de atletiekbaan op is gegaan.' Dat is natuurlijk wel iets anders, want hij heeft natuurlijk structureel doping gebruikt en Onana heeft wellicht een verkeerd pilletje genomen. Maar het is wel een vreemde actie.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.