Terug

Volg Vandaag Inside

Steun voor Lucas Pratto: 'De beste spits tegen wie ik ooit heb gespeeld'

Steun voor Lucas Pratto: 'De beste spits tegen wie ik ooit heb gespeeld'

10 mrt 2021, 17:30

Marcos Senesi vindt Lucas Pratto nog steeds de beste spits waar hij ooit tegen heeft gespeeld. De Argentijnse verdediger is ervan overtuigd dat Pratto nog van waarde zal zijn voor Feyenoord dit seizoen.

Senesi speelde met San Lorenzo vaak tegen Pratto, die toen speler was van River Plate. 'Ruim voordat hij naar Feyenoord kwam, heb ik al gezegd dat Lucas de beste spits is tegen wie ik heb gespeeld', vertelt Senesi in gesprek met Voetbal International. 'Hij is sowieso de lastigste om in toom te krijgen. Hij is heel intelligent, loopt steeds slim van je weg. Je moet altijd op je hoede zijn en dat heb ik daarna niet vaak meer meegemaakt.'

Eerder meldde het AD dat de kans is klein of Pratto nog een rol van betekenis gaat spelen voor de ploeg van trainer Dick Advocaat. 'Maar ik kan me niet voorstellen dat de club hem al heeft afgeschreven', stelt Senesi. 'Ik weet wat Lucas doormaakt, want mijn debuut was ook geen succes. Hij had pech in zijn eerste twee wedstrijden, omdat hij dicht bij een doelpunt was. Hij moest wennen, maar zoals ik hem nu zie trainen… Hij wordt fitter en beter.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.