Terug

Volg Vandaag Inside

Steun voor Löw na nieuwe nederlaag

Steun voor Löw na nieuwe nederlaag

17 okt 2018, 02:09

SAINT-DENIS (ANP) - Ondanks de tweede nederlaag op rij en de dreigende degradatie uit de hoogste divisie van de Nations League hoeft de Duitse bondscoach Joachim Löw niet te vrezen voor ontslag. Voorzitter Reinhard Grindel van de Duitse bond DFB zag dinsdag tegen wereldkampioen Frankrijk (2-1) genoeg aanknopingspunten. ,,Dit geeft moed'', zei Grindel in het Stade de France. ,,We moeten bouwen op wat deze jonge ploeg vandaag heeft laten zien.''

Na de vroege aftocht op het WK in Rusland is Löw veel krediet kwijt. De bondscoach die de 'Mannschaft' in 2014 naar de wereldtitel leidde, ligt nu in eigen land onder vuur. Zeker na de zware nederlaag zaterdag in Amsterdam tegen het Nederlands elftal (3-0). In vergelijking met dat duel voerde Löw tegen de Fransen liefst vijf wijzigingen door in zijn elftal. Duitsland kwam in Saint-Denis op voorsprong, maar verloor alsnog door twee doelpunten van Antoine Griezmann in het laatste half uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.