Terug

Volg Vandaag Inside

Sterrenensemble PSG lijdt pijnlijke nederlaag tegen Stade Rennes

Sterrenensemble PSG lijdt pijnlijke nederlaag tegen Stade Rennes

3 okt 2021, 15:06

Paris Saint-Germain heeft voor het eerst dit seizoen punten verspeeld in de Franse competitie. De koploper van de Ligue 1, dat aantrad met Messi, Neymar en Mbappé in de basis, leed een pijnlijke nederlaag tegen Stade Rennes, dat met 2-0 te sterk was. Stade Rennes won drie dagen eerder in Arnhem ook van Vitesse in de groepsfase van de Conference League (1-2).

De doelpunten van de thuisclub vielen kort voor rust en direct erna, in de 45e en 46e minuut. Eerst scoorde aanvaller Gaëtan Laborde, na de pauze gevolgd door een treffer van middenvelder Flavien Tait.

Bij Paris Saint-Germain hadden Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé allemaal een basisplaats. Mbappé dacht halverwege de tweede helft tegen te scoren, maar hij stond buitenspel. Messi schoot daarna de bal uit een vrije trap nog net over.

Oranje-international Georginio Wijnaldum verving in de 76e minuut de Italiaan Marco Verratti. Wijnaldum was in drie van de laatste vier competitieduels geen basisspeler. Ook in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City zat hij op de bank.

PSG heeft na negen speelronden 6 punten meer dan RC Lens, dat op de tweede plaats staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.