Terug

Volg Vandaag Inside

Sterling schiet Engeland naar ruime zege

Sterling schiet Engeland naar ruime zege

22 mrt 2019, 23:44

LONDEN (ANP) - Engeland is de kwalificatie van de Europese titelstrijd goed begonnen. De formatie van bondscoach Gareth Southgate, de nummer vier van het afgelopen WK, versloeg op Wembley Tsjechië met duidelijke cijfers. Mede door drie treffers van Raheem Sterling werd het 5-0.

Halverwege stonden de Engelsen al op 2-0. Sterling opende de score, na goed voorbereidend werk van Harry Kane en Jadon Sancho. In extra tijd van het eerste deel trof Kane het doel uit een strafschop, toegekend na een overtreding op Sterling.

Na de hervatting scoorde Sterling, aanvaller van kampioen Manchester City, nog twee keer. Daarna kreeg hij een publiekswissel. Tot overmaat van ramp voor de Tsjechen schoot Tomás Kalas de bal nog in eigen doel.

Engeland speelt maandag de tweede wedstrijd in de reeks in Montenegro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.