Terug

Volg Vandaag Inside

Sterkhouder valt uit bij Juventus en mist Ajax mogelijk

Sterkhouder valt uit bij Juventus en mist Ajax mogelijk

9 apr 2019, 04:09

Het is nog maar de vraag of Giorgio Chiellini woensdag voor Juventus kan uitkomen in de uitwedstrijd tegen Ajax in de kwartfinale van de Champions League. De ervaren verdediger heeft maandag op de training last gekregen van een kuitblessure, zo meldt La Gazzetta dello Sport.

Trainer Massimiliano Allegri maakt pas dinsdag bekend met wie hij later op de dag naar Amsterdam vliegt. Hij zit dun in zijn verdedigers als Chiellini niet beschikbaar is. Martin Caceres en Andrea Barzagli ontbreken ook nog tegen Ajax. Dat zou waarschijnlijk betekenen dat Daniele Rugani naast Leonardo Bonucci in het hart van de defensie moet spelen.

Cristiano Ronaldo lijkt wel op tijd fit voor de eerste ontmoeting met Ajax. De Portugees trainde maandag voor het eerst volledig mee, nadat hij zondag al een deel van een oefensessie had afgewerkt. Het is afwachten of Allegri het aandurft zijn vedette aan de aftrap te laten verschijnen. Hij liep eind vorige maand een hamstringblessure op tijdens een duel met Portugal tegen Servië. Sindsdien is hij niet meer in actie gekomen.

Douglas Costa lijkt op tijd fit voor het eerste duel met Ajax. Voor Emre Can komt de ontmoeting in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA waarschijnlijk te vroeg. De middenvelder heeft zaterdag een enkelblessure opgelopen tijdens een competitiewedstrijd met AC Milan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.