Terug

Volg Vandaag Inside

Sterk Ajax pakt punt bij Bayern München

Sterk Ajax pakt punt bij Bayern München

3 okt 2018, 00:53

MÜNCHEN (ANP) - Ajax heeft in de tweede groepswedstrijd in de Champions League een punt gepakt bij Bayern München: 1-1. De Amsterdamse ploeg van trainer Erik ten Hag kreeg in de tweede helft zelfs de beste kansen op de winst, maar Dusan Tadic, Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek verzuimden Ajax optimaal te belonen voor een sterk optreden. In de blessuretijd knalde Lasse Schöne uit een vrije trap nog op de lat.

Bayern München was al in de vierde minuut op voorsprong gekomen via Mats Hummels, die een voorzet van Arjen Robben kon inkoppen. Halverwege de eerste helft kwam Ajax op gelijke hoogte. Rechtsback Noussair Mazraoui schoot raak na een combinatie met Tadic.

Ajax was in groep E twee weken geleden begonnen met winst op AEK Athene (3-0). Bayern versloeg Benfica toen met 2-0. Ajax speelt op 23 oktober thuis tegen de Portugese club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.