Terug

Volg Vandaag Inside

'Stengs test positief op corona, mist mogelijk duel met VVV-Venlo'

'Stengs test positief op corona, mist mogelijk duel met VVV-Venlo'

19 feb 2021, 12:02

Zaterdagavond neemt AZ het op tegen VVV-Venlo maar het is nog niet zeker of ze daarbij gebruik kunnen maken van Calvin Stengs. Eerder deze week werd Stengs positief getest op corona, zo meldt het Noordhollands Dagblad.

De vleugelaanvaller trainde om die reden niet mee deze week. Daarom is het nog maar de vraag of hij morgenavond wel in actie zal komen. Het lijkt erop dat Stengs op dit moment de enige speler is die bij AZ positief is getest op corona.

In oktober van 2020 kampte AZ met een grote groep positieve gevallen. Toen werd de club voor het eerst geconfronteerd met corona binnen de selectie. Stengs is op dit moment de enige die positief is getest, de rest van de spelers stonden deze week gewoon op het veld.

AZ is op dit moment de nummer drie van de competitie en maakt morgen de verre reis naar Venlo waar het op bezoek gaat bij de nummer 14 van de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.