Terug

Volg Vandaag Inside

Stengs fit genoeg om te beginnen bij AZ

Stengs fit genoeg om te beginnen bij AZ

18 jan 2020, 20:49

Calvin Stengs doet zaterdag vanaf het begin mee in de thuiswedstrijd van AZ tegen Willem II. De aanvaller trainde vrijdag niet mee met de Alkmaarders omdat hij last had van zijn bovenbeen. Stengs blijkt fit genoeg om te starten.

Rody de Boer verdedigt het doel bij AZ. Marco Bizot is na zijn rode kaart in het verloren duel met Sparta Rotterdam, vlak voor de winterstop, geschorst.

Ron Vlaar keert terug in het centrum van de verdediging. De 34-jarige voormalige international ontbrak in december tegen Groene Ster (beker) en Sparta wegens een blessure aan zijn kuit. Vlaar krijgt naast zich gezelschap van Stijn Wuytens. Ramon Leeuwin, in de winterstop aan de selectie toegevoegd, start op de bank bij AZ.

AZ is tweede en komt bij winst in punten op gelijke hoogte met Ajax. De koploper speelt zondag tegen Sparta. Eerder dit seizoen eindigde het eerste duel tussen Willem II (de huidige nummer vier) en AZ in 1-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.