Terug

Volg Vandaag Inside

Stengs en Boadu: 'Wij maken het seizoen af bij AZ'

Stengs en Boadu: 'Wij maken het seizoen af bij AZ'

10 jan 2020, 19:52

Calvin Stengs en Myron Boadu zullen tijdens de winterse transferperiode niet vertrekken bij AZ, zo maken ze duidelijk aan Voetbal International: 'Een vertrek in de winterstop geen optie.'

Na de oefenzege op KV Mechelen (5-1) stelden Stengs en Boadu de fans van AZ gerust: 'Ik maak sowieso hier het seizoen af. Ik weet dat er veel geruchten over mij en Myron de ronde gaan. Maar voor mij is een vertrek in de winterstop geen optie,' aldus Calvin Stengs.

Boadu sloot zich daarbij aan: 'Voor mij geldt hetzelfde als voor Calvin. Ook ik maak het seizoen af bij AZ. We zijn hier met z'n allen met iets speciaals bezig en dat willen we doortrekken in de tweede seizoenshelft.'

Johan oppert: 'Ajax moet duo van AZ halen'

Johan oppert: 'Ajax moet duo van AZ halen'
1:12
Johan oppert: 'Ajax moet duo van AZ halen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.