Terug

Volg Vandaag Inside

Stengs en Boadu met AZ mee op trainingskamp

Stengs en Boadu met AZ mee op trainingskamp

3 aug 2020, 16:56

Calvin Stengs en Myron Boadu zijn met AZ mee op trainingskamp naar Epe. Trainer Arne Slot heeft dertig spelers meegenomen naar de Gelderse gemeente, waar AZ een week verblijft. Stengs en Boadu lieten zich afgelopen week net als aanvoerder Ron Vlaar vanwege fysieke problemen niet zien op het trainingsveld.

De drie basiskrachten uit het elftal van Slot waren twee weken geleden wel van de partij op de eerste training in de voorbereiding, maar ze hielden klachten over aan de eerste trainingsweek. Verdediger Vlaar en de aanvallers Stengs en Boadu sloegen daarom de verloren oefenwedstrijden tegen Racing Genk en Utrecht (beide 1-0) over.

Vooral de terugkeer van Stengs op het trainingsveld laat volgens Slot nog wel even op zich wachten. "Het wordt een race tegen de klok voor hem", zei de AZ-trainer over de inzetbaarheid van Stengs in de voorronde van de Champions League, op 25 of 26 augustus.

De Griekse verdediger Pantelis Hatzidiakos, die herstellende is van een zware knieblessure, behoort ook tot de selectie die zich deze week in Epe voorbereidt op die wedstrijd. AZ oefent woensdag achter gesloten deuren tegen PEC Zwolle.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.