Terug

Volg Vandaag Inside

Stem nu op Radio Veronica Inside voor de Gouden RadioRing

Stem nu op Radio Veronica Inside voor de Gouden RadioRing

10 jan 2020, 11:15

AVROTROS organiseert ook dit jaar weer het Gouden RadioRing Gala. Vanaf maandag 6 januari tot vrijdag 17 januari kunnen luisteraars stemmen op hun favoriete radioprogramma (de Gouden RadioRing) en favoriete radiopresentator en -presentatrice (de Zilveren RadioSterren).

Ook Wilfred maakt met zijn Veronica Inside middagshow op Radio Veronica kans op deze prestigieuze prijs. Elke maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur nemen Wilfred Genee, Niels van Baarlen, Rick Romijn en Celine Huijsmans het belangrijkste nieuws van de dag en de belangrijkste showbizznieuwtjes door. Stemmen kan via deze link.

Tijdens het gala worden naast de 3 publieksprijzen ook de winnaars van de Marconi Awards bekendgemaakt. Deze juryprijzen zijn onderverdeeld in de Oeuvre Award, de Aanstormend Talent Award, de Online Award en de Beste Zender Award.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.