Terug

Volg Vandaag Inside

Stem op 'Koffie met...' voor de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022!

Stem op 'Koffie met...' voor de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022!

7 sep 2022, 21:10

De online rubriek 'Koffie met...' van Vandaag Inside is een van de genomineerden voor de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022! In 'Koffie met...' drinkt verslaggever Joey Dekker - beter bekend als Jowie - een kop koffie met onder andere Jan Boskamp, Wim Kieft en Valentijn Driessen en bespreken ze allerlei gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden.

Help jij Vandaag Inside / 'Koffie met...' aan de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022? Klik »HIER« om je stem uit te brengen en vergeet je stem niet te bevestigen via je mail.

Let op: je dient ook te stemmen in de overige categorieën, maar dit mogen blanco stemmen zijn.

De laatste Koffie met Boskamp gemist? Kijk 'm hieronder terug.

Koffie met Boskamp: 'Onterecht dat Berghuis op de bank zit'
21:08
Koffie met Boskamp: 'Onterecht dat Berghuis op de bank zit'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.