Terug

Volg Vandaag Inside

Stem alleen vandaag nog op 'Derksen' voor de NS Publieksprijs!

Stem alleen vandaag nog op 'Derksen' voor de NS Publieksprijs!

21 okt 2021, 13:55

De biografie van Johan Derksen maakt kans om bekroond te worden met de NS Publieksprijs. 'Derksen', geschreven door Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman behoort samen met vijf andere boeken tot de bestverkochte titels van het afgelopen jaar. Klik »HIER« om je stem uit te brengen op 'Derksen'! Stemmen kan nog tot woensdagavond 19.30 uur.

Michel van Egmond zou de NS Publieksprijs voor de vierde keer kunnen winnen. Eerder won hij de prijs al in 2013 met 'Gijp', in 2014 met 'Kieft' en in 2017 met 'De wereld volgens Gijp.' Er kan tot 17 november gestemd worden. Klik »HIER« om je stem uit te brengen op 'Derksen'!

VIDEO: Hans valt stil na horen van onthulling in biografie Johan Derksen

Hans valt stil na horen van onthulling in biografie Johan Der...
1:11
Hans valt stil na horen van onthulling in biografie Johan Der...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.