Terug

Volg Vandaag Inside

Stem Celine de FHM500 in!

Stem Celine de FHM500 in!

26 apr 2019, 19:20

De allermooiste nieuwslezeres van Nederland, Celine Huijsmans, is genomineerd voor een plek in de FHM500. Met haar zwoele stem laat ze de luisteraars van Radio Veronica Inside ademloos naar het nieuws luisteren. Ze klinkt echter niet alleen geweldig, zo ziet ze er ook uit. Wat ons betreft staat Celine op eenzame hoogte en verdient zij absoluut een plek bij de 500 mooiste vrouwen van Nederland!

Vorig jaar eindigde Celine op plek 67 en dat kan dit jaar natuurlijk beter. Ze is naast nieuwslezeres bij Radio Veronica Inside ook te zien als presentatrice van Shownieuws en als omroepster van televisiezender Veronica. Gelukkig maar, want ze is eigenlijk veel te mooi voor de radio!

Klik hier om je stem uit te brengen op Celine!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.