Terug

Volg Vandaag Inside

 'Stel dat we 5-1 voorstaan tegen Ajax en ik mag niet springen?!'

'Stel dat we 5-1 voorstaan tegen Ajax en ik mag niet springen?!'

18 juli 2020, 13:30

In de nieuwe editie van de online rubriek 'Koffie met Boskamp' van Veronica Inside spraken we Jan Boskamp onder andere over de huidige ontwikkelingen bij Feyenoord.

Volgens Jan is Feyenoord-coach Dick Advocaat op dit moment gelukkig met de huidige gang van zaken bij Feyenoord. 'Ik weet dat hij er nog graag twee bij zou willen hebben, maar hij heeft nu op elke positie een dubbele bezetting. Waarschijnlijk gaat Botteghin ook nog bijtekenen, maar ze zitten alleen met die Senesi wat ik gehoord heb. Die is wel in trek bij iedereen precies!'

9 augustus speelt Feyenoord een oefenduel tegen Sparta in De Kuip. 'Als we in De Kuip mogen zitten dan ga ik er naartoe, want zonder publiek wordt het nu wel vervelend moet ik zeggen hoor.' Ook Jan is op de hoogte dat hij in het 'nieuwe normaal' niet uitbundig mag juichen in het stadion. 'Ik heb gehoord dat je niet mag juichen. Stel dat we 5-1 voorstaan tegen Ajax en ik mag niet springen, dan kan je me net zo goed ophangen!', zegt Jan gekscherend.

Bekijk onderstaand het hele item

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.