Terug

Volg Vandaag Inside

'Stekelenburg fit genoeg voor duel met AS Roma'

'Stekelenburg fit genoeg voor duel met AS Roma'

14 apr 2021, 12:14

Ajax kan in de return tegen AS Roma weer beschikken over Maarten Stekelenburg, meldt de NOS. De ervaren doelman is hersteld van een kniekwetsuur, waardoor hij twee weken uit de roulatie was.

Ajax moet donderdagavond tegen AS Roma een 1-2 nederlaag goed zien te maken. In het heenduel stond derde doelman Kjell Scherpen onder de lat. Hij ging in de fout bij de gelijkmaker van Pellegrini. Het duel tussen AS Roma en Ajax begint donderdagavond om 21:00u.

René verwacht dat Ajax met 1-2 zal winnen en dus een verlenging uit het vuur zal slepen, zo liet hij weten tijdens de TOTO-voorspelling. Bekijk het in de video hieronder!

TOTO-voorspelling: 'Ajax wint van AS Roma'
0:40
TOTO-voorspelling: 'Ajax wint van AS Roma'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.