Terug

Volg Vandaag Inside

Steijn over Ajax: ‘Nooit het gevoel gehad dat ik één ben geweest met de spelersgroep’

Steijn over Ajax: ‘Nooit het gevoel gehad dat ik één ben geweest met de spelersgroep’

8 jan 2024, 08:44

Maurice Steijn vertelt in de Casa Di Beau Winterspecial dat hij nooit het gevoel heeft gehad dat hij één was met zijn spelersgroep bij Ajax en dat hij vooral geen klik kon vinden met nieuwe spelers.

“Als je bij de grootste en beste club van Nederland komt, wil je er alles aan doen om het succesvol te maken, ondanks de tegenwerking. Uit bij Fortuna en Excelsior moet je gewoon winnen. Ook al was ik niet tevreden met de samenstelling van de spelersgroep, dus dat kan ik op niemand afschuiven. Maar in alle opzichten heb ik nooit het gevoel gehad dat ik één ben geweest met deze spelersgroep en vooral niet met de nieuwe spelers.”

Steijn had verwacht dat de samenwerking wel goed zou zitten binnen Ajax mede door de geweldige samenwerking tussen Erik ten Hag, Marc Overmars en Edwin van der Sar in het verleden. “Maar dat is toch een behoorlijke inschattingsfout van mij geweest.” Ook denkt Steijn dat er meer in had gezeten bij de Amsterdammers. “Wat vooral overheerst, nadat je eindelijk de kans krijgt bij zo’n mooie en grote club, is het natuurlijk heel teleurstellend dat het zo afloopt, want het had zoveel anders kunnen zijn”, besluit Steijn in gesprek met Beau van Erven Dorens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.