Terug

Volg Vandaag Inside

Maurice Steijn kiest voor twee debutanten bij Ajax tegen FC Twente

Maurice Steijn kiest voor twee debutanten bij Ajax tegen FC Twente

17 sep 2023, 13:32

Ajax begint zondagmiddag met debutanten Sivert Mannsverk en Borna Sosa in de basis tegen FC Twente. Verder keert ook Steven Berghuis na zijn schorsing terug in de basis. De jonge Deen Kristian Hlynsson, die de vorige competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-0) nog mee mocht doen, zit nu op de reservebank.

In vergelijking met het duel in Limburg keert ook Steven Bergwijn terug bij de Amsterdammers. De aanvoerder had destijds een blessure en moest daardoor ook de voorbije interlandperiode met Oranje aan zich voorbij laten gaan. Carlos Forbs moet zijn plek aan Bergwijn afstaan.

Bij FC Twente heeft Sem Steijn, de zoon van de Ajax-coach, een basisplek. Joshua Brenet, Gijs Smal en Max Bruns zijn niet inzetbaar. Oud-Ajacied Carel Eiting, overgekomen van FC Volendam, is reserve.

Ajax haalde uit de eerste drie competitieduels 5 punten. FC Twente is na drie wedstrijden nog zonder puntenverlies.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.