Terug

Volg Vandaag Inside

'Steijn en Mislintat hebben twee weken niet met elkaar gesproken'

'Steijn en Mislintat hebben twee weken niet met elkaar gesproken'

12 sep 2023, 09:43

Sven Mislintat en Maurice Steijn hebben twee weken niet met elkaar gesproken. Dat vertelt Ajax-watcher Mike Verweij in de voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf.

"Ajax moet nu laten zien dat het echt een topclub is en ook een goed elftal heeft," begint Verweij. "Dus dan moeten ze winnen bij Twente. Maar als dat niet gebeurt, en vervolgens speel je tegen Marseille en Feyenoord, ontstaat er wel een hele gekke situatie. Ook gezien hetgeen bij Fortuna Sittard is gebeurd. Dat zit Sven Mislintat natuurlijk niet lekker, dat Maurice Steijn even afstand nam van alle spelers die hij heeft gehaald."

"Dat is hem dusdanig niet in dank afgenomen dat er volgens mij twee weken niet tussen die twee is gesproken," onthult de Ajax-watcher. "Vanaf vandaag (maandag, red.) moet dat waarschijnlijk wel weer, want Twente komt eraan. Die hebben natuurlijk wel een beetje mot. Dat wordt hem niet in dank afgenomen."

"Maar stel je nou voor dat Steijn niet van Twente wint, niet van Marseille wint en niet van Feyenoord wint, of misschien wel alle drie de wedstrijden verliest... Dan kan er weleens heel snel een heel vervelende beslissing genomen worden," aldus Verweij. "Maar wat gebeurt er dan met Sven Mislintat, die hem dan kennelijk een zooitje bagger in zijn maag heeft gesplitst?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.