Terug

Volg Vandaag Inside

Stefan de Vrij verlaat trainingskamp Oranje

Stefan de Vrij verlaat trainingskamp Oranje

3 sep 2020, 13:10

Stefan de Vrij kan vanwege een blessure niet meedoen aan de komende wedstrijden van het Nederlands voetbalelftal in de Nations League tegen Polen en Italië. De centrale verdediger van Internazionale heeft het trainingskamp in Zeist daarom verlaten.

Bondscoach ad-interim Dwight Lodeweges roept geen vervanger op voor De Vrij, waardoor de selectie van Oranje nog bestaat uit 23 spelers.

De verwachting was dat De Vrij de aanstaande duels basisspeler zou zijn, nu Matthijs de Ligt van Juventus wegens een blessure ontbreekt. De huidige selectie van Oranje telt met Joël Veltman en Perr Schuurs nog twee verdedigers die weten hoe het is om rechts centraal achterin van de defensie te spelen. Veltman speelde de laatste seizoenen vaker als rechtsback. De 20-jarige Schuurs debuteert deze week in de selectie van Oranje.

Ook achter de naam van Denzel Dumfries staat een vraagteken. De rechtsback van PSV ontbreekt donderdag op de afsluitende training van Oranje voor het duel met Polen. Zijn partner staat op het punt te bevallen. Hij is niet bekend wanneer Dumfries weer terugkeert in het trainingskamp van het Nederlands elftal voor de interlands met Polen en Italië. Hij zal ook de uitslag van een coronatest moeten afwachten.

Teun Koopmeiners (AZ), die deel uitmaakt van de selectie van Jong Oranje, traint donderdag eenmalig met het Nederlands elftal mee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.