Terug

Volg Vandaag Inside

Start Formule 1-race in Singapore uitgesteld door hevige regenval

Start Formule 1-race in Singapore uitgesteld door hevige regenval

2 okt 2022, 13:10

De start van de Grand Prix in Singapore begint wegens hevige regenval ruim een uur later. De race zou oorspronkelijk beginnen om 14:00 Nederlandse tijd.

De formatieronde begint zodoende om 15:05. Het kwam een uur voor de geplande start met bakken uit de hemel in de Aziatische stadstaat. Al gauw stond het circuit blank en het is daarmee niet te berijden voor de Formule 1-auto's.

Charles Leclerc start in zijn Ferrari van poleposition. Regerend wereldkampioen Max Verstappen vertrekt in zijn Red Bull vanaf de achtste plaats. Hij moest zaterdag zijn laatste snelle ronde in de kwalificatie afbreken omdat hij anders te weinig brandstof in zijn auto zou overhouden. De Nederlander heeft een theoretische kans op de wereldtitel, maar dan moet hij wel winnen en 22 punten meer scoren dan Leclerc.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.