Terug

Volg Vandaag Inside

Standbeeld van overleden preses in Leicester

Standbeeld van overleden preses in Leicester

9 nov 2018, 20:45

LEICESTER (ANP) - De op tragische wijze verongelukte voorzitter van Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, krijgt bij het stadion van de club een standbeeld. Dat heeft zijn zoon Aiyawatt aangekondigd. ,,Het wordt een permanent en passend eerbetoon aan de man die het allemaal mogelijk maakte'', zei hij.

De zeer populaire Vichai Srivaddhanaprabha kwam met vier andere inzittenden om het leven bij een helikoptercrash op 27 oktober in Leicester. Het toestel stortte neer op een parkeerplaats vlakbij het stadion na een thuiswedstrijd van de club.

De steenrijke zakenman kocht Leicester City in 2010 en vierde zes jaar later met de club het kampioenschap van de Premier League. ,,We zullen er alles aan doen om de herinneringen aan hem en zijn gedachtegoed te laten voortleven'', sprak zijn zoon. ,,Hij zal voor altijd in ons hart zitten. Hij zal nooit worden vergeten.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.