Terug

Volg Vandaag Inside

Standard Luik verrast Sevilla

Standard Luik verrast Sevilla

30 nov 2018, 00:20

LUIK - Quincy Promes heeft zich nog niet met Sevilla weten te plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League. De koploper van Spanje ging verrassend onderuit bij Standard Luik (1-0).

Moussa Djenepo scoorde in de 62e minuut voor de Belgische club, die in het begin van het seizoen door Ajax werd uitgeschakeld in de voorronden van de Champions League. Sevilla eindigde met tien man omdat Pablo Sarabia even na de openingstreffer binnen vijf minuten twee gele kaarten kreeg.

Zowel Sevilla als Standard Luik heeft na vijf duels negen punten. FK Krasnodar leidt met twaalf punten en Akhisarspor is nog puntloos. Sevilla sluit de groepsfase over twee weken af tegen Krasnodar en Standard Luik gaat dan op bezoek bij Akhisarspor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.