Terug

Volg Vandaag Inside

Standard Luik speelt opnieuw gelijk

Standard Luik speelt opnieuw gelijk

11 aug 2018, 22:19

LUIK (ANP) - Standard Luik heeft voor de tweede keer dit seizoen punten verspeeld in de Belgische competitie. Het elftal van trainer Michel Preud'homme kwam voor eigen publiek niet verder dan een gelijkspel tegen Cercle Brugge: 0-0. Vorige week speelde Standard bij Waasland-Beveren ook al doelpuntloos gelijk.

In de tussentijd nam Standard het in de derde voorronde van de Champions League op tegen Ajax. Dat duel eindigde in 2-2. Dinsdag is de return in Amsterdam.

Preud'homme wisselde zijn basisploeg in vergelijking met de wedstrijd tegen Ajax op vijf plaatsen. Onder anderen oud-AZ'er Sébastien Pocognoli mocht vanaf het begin meedoen. In een tegenvallende wedstrijd kreeg Standard betere kansen dan Cercle, maar treffers leverde het niet op.

Standard heeft na drie speelronden vier punten achterstand op koploper Club Brugge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.