Terug

Volg Vandaag Inside

Stam nieuwe trainer PEC Zwolle

Stam nieuwe trainer PEC Zwolle

28 dec 2018, 15:12

ZWOLLE (ANP) - Jaap Stam moet PEC Zwolle uit het slop halen. De eredivisieclub uit Overijssel heeft de oud-international gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer. De 46-jarige Stam is de opvolger van de eerder deze maand ontslagen John van 't Schip en ondertekende een contract voor anderhalf jaar.

Stam is geen onbekende in Zwolle. De verdediger begon er zijn carrière als voetbalprof en ook zijn eerste jaren in het trainersvak bracht hij door bij PEC Zwolle als assistent. De laatste club die hij trainde was de Engelse club Reading. Hij hielp die club in 2017 bijna aan promotie naar de Premier League, maar na mindere resultaten in de jaargang daarop werd hij in maart van dit jaar ontslagen bij die club. Stam speelde 67 wedstrijden in het Nederlands elftal en was actief op het EK 1996, WK 1998, EK 2000 en EK 2004.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.