Terug

Volg Vandaag Inside

Stam landt met drie nieuwelingen in De Kuip

Stam landt met drie nieuwelingen in De Kuip

21 juli 2019, 18:39

De nieuwe hoofdtrainer Jaap Stam heeft op traditionele wijze zijn entree gemaakt in De Kuip. De voormalige topverdediger uit Kampen werd per helikopter afgezet in het stadion. Stam stapte op de open dag met drie nieuwelingen uit de helikopter: doelman Nick Marsman, de Ierse middenvelder Liam Kelly en vleugelspits Luciano Narsingh.

Feyenoord nam na het afgelopen seizoen afscheid van onder anderen Robin van Persie (gestopt), Tonny Vilhena (Krasnodar) en Jordy Clasie (terug naar Southampton). Trainer Giovanni van Bronckhorst besloot zelf te vertrekken en met technisch directeur Martin van Geel en algemeen directeur Jan de Jong verdween ook de top van de directie uit De Kuip.

Stam, de opvolger van Van Bronckhorst, werkt zonder grote aankopen toe naar de start van het seizoen. Feyenoord trapt de competitie op zondag 4 augustus af met een thuiswedstrijd tegen stadgenoot Sparta.

Jan ontploft: 'Feyenoord 20 miljoen waard?!'

Jan ontploft: ‘Feyenoord 20 miljoen waard?!’
3:10
Jan ontploft: ‘Feyenoord 20 miljoen waard?!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.