Terug

Volg Vandaag Inside

Stam hoopt komende week nog op versterkingen

Stam hoopt komende week nog op versterkingen

28 juli 2019, 19:20

Jaap Stam hoopt dat Feyenoord zich de komende week nog gaat versterken. Dat zei de trainer van de Rotterdammers na de nederlaag tegen Southampton (1-3) tegenover Fox Sports.

"Ik hoop dat er nog jongens bij komen, zodat we op een bepaalde manier de competitie in gaan", zei Stam, die vertelde nog overleg te gaan voeren met technisch directeur Sjaak Troost. Hoe de stand van zaken is, wilde hij niet kwijt.

De manier waarop Southampton de score opende was schrijnend, zag ook Stam. Verdediger Sven van Beek, die volgens Stam uitviel met een enkelblessure, ging vlak voor het eigen doel in de fout. "We zijn af en toe wat naïef in onze manier van doen. Soms moet je beseffen dat je moet kiezen voor de lange bal", aldus Stam, die niet te veel waarde hecht aan de nederlaag. "We kunnen ook tegen amateurs gaan voetballen en dan win je elke wedstrijd. We spelen liever tegen ploegen met een zekere weerstand."

Feyenoord speelt komend weekend tegen Sparta.

Stam: 'Ga ervan uit dat Berghuis z'n contract uitdient'

Stam: 'Ga ervan uit dat Berghuis z'n contract uitdient'
3:13
Stam: 'Ga ervan uit dat Berghuis z'n contract uitdient'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.