Terug

Volg Vandaag Inside

Stam haalt Clement naar PEC Zwolle

Stam haalt Clement naar PEC Zwolle

3 jan 2019, 16:11

ZWOLLE (ANP) - Jaap Stam heeft zijn eerste versterking als trainer van PEC Zwolle binnen. Pelle Clement komt over van Reading en ondertekent bij de Overijsselse club een contract voor tweeënhalf jaar.

Stam, die vorige week werd aangesteld als opvolger van de ontslagen John van 't Schip, werkte in Engeland bij Reading al samen met Clement. De 22-jarige aanvallende middenvelder kwam tot 29 wedstrijden bij de club die uitkomt in het Championship.

Clement is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Hij speelde ruim vijftig duels met Jong Ajax in de eerste divisie.

,,Met Pelle halen we een technische middenvelder in huis met inzicht en loopvermogen. Een talentvolle speler, die ons meer mogelijkheden biedt waardoor de onderlinge concurrentie verder toeneemt'', zegt Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.