Terug

Volg Vandaag Inside

'Staf en spelers zijn helemaal klaar met Pardew'

'Staf en spelers zijn helemaal klaar met Pardew'

17 feb 2020, 14:20

Valentijn Driessen laat in De Telegraaf weten dat men in Den Haag helemaal klaar is met Alan Pardew. Zowel staf als spelers lijken helemaal klaar te zijn met de Engelsman.

'Niemand weet waar hij aan toe is, omdat Pardew steeds wisselt van tactiek en spelers', aldus Valentijn. De Britse oefenmeester kreeg voldoende middelen om ADO te versterken, maar tot nu toe lijkt alleen Sam Stubbs goed genoeg voor een basisplaats. Veel versterkingen hebben ervaring op het tweede niveau van Engeland, dus volgens Valentijn is het niet gek dat zij niet goed genoeg zijn voor ADO.

De kritiek op Pardew gaat zelfs zo ver dat een selectielid van de club uit Den Haag de Engelsman een 'tactisch onbenul' noemde. 'Pardew negeert alle data, geeft geen tactische trainingen en besteedt veel aandacht aan corners en vrije trappen. Als het zo doorgaat stevent ADO Den Haag af op degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie.

Vanavond volgt ongetwijfeld meer in de uitzending van Veronica Inside met Valentijn Driessen als tafelgast!

VIDEO - Pardew mist 'Big Tom' Beugelsdijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.