Terug

Volg Vandaag Inside

Stadionverboden voor elf fans FC Twente

Stadionverboden voor elf fans FC Twente

29 nov 2018, 17:04

ENSCHEDE (ANP) - De KNVB heeft aan elf supporters van FC Twente een landelijk stadionverbod opgelegd naar aanleiding van de ongeregeldheden die plaatsvonden na afloop van de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. Het gaat om stadionverboden voor de duur van vijf tot zeven jaar, meldt de Enschedese club.

De stadionverboden voor de duur van vijf jaar zijn opgelegd vanwege het betreden van het speelveld in Den Bosch. Vier personen hebben zich daarnaast schuldig gemaakt aan vernielingen. Voor hen geldt een stadionverbod van zeven jaar. Naast deze elf personen is er nog een groep in beeld, die betrokken was bij de incidenten. Dat onderzoek loopt nog.

FC Twente is momenteel met FC Den Bosch in gesprek over de schade die in het stadion is veroorzaakt, meldt de club. Eventuele schade wordt verhaald op de daders. Daarnaast loopt er nog een strafrechtelijk onderzoek, aangezien FC Den Bosch aangifte heeft gedaan van vernielingen en schade aan het stadion. FC Twente betreurt wat er zich na afloop van deze wedstrijd heeft afgespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.